onsdag 2. mars 2011

Vakker på utsiden, vakker på innsiden...

Ble så rørt av disse ordene til vår kjære, vakkre og inderlige medbloggerske og bestevenn Puddersokker! Dette er virkelig ord til ettertanke dere! Akkurat som tulipanen er også mine bloggevenner, vakkre på utsiden og vakkre på innsiden! Heldige meg som kjenner så vakkre, flotte og oppegåene jenter! :)
Glad i dere znupper! "hjerte" Masse!!! :)

3 kommentarer:

  1. Takk for en herrlig, forfrisk enne blog! Klart det ikke går ann å si noe dommt til dere, søtinger. Vakkre ideer til mose grodde øl bokser etc. Det skal jeg definitivt innføre i vårt kjøle skap. Spørrs bare om vi har nok mose. Jeg skal følle me dere hele veien, men blir ikke føller. Hilsen Brit

    SvarSlett
  2. Så hyggelig, Brit! Velkommen skal du vere, til vår vakkre verden! :) Setter pris på den koselige komentaren din! Klemz <3

    SvarSlett
  3. Vakre ord min venn, vakre ord. Og så fine blomster - minnermeg om dere mine vakre! Så koselig komentar brit! Hyggelig at vi kan innspirere deg.

    SvarSlett

Vaniljecrème-jentene elsker båder ris og ros!Men ikke si noe dumt om oss eller innlegget, da kan du heller lese en annen blogg kanskje.