torsdag 31. mars 2011

Hunde navn...

Har så lyst på hund! En liten hund jeg kan pynte og ha med i veska mi. Får jo såå mye kult stæsj til hund nå da. Skal lage et inlegg omdet senere. Tenk så koselig, a! Tror jeg får viljen min jennom her i familien. Vi disskuterer hunde navn for fulle kluter her. Vil gjerne ha deres mening. Jeg har kommet frem til disse vakkre navnene:

1. Shanica Marielle
2. Francesca
3. Oprah
4. Eurora Madeleine
5. Victoria
6. Gabriella
7. Angelina
8. Anna Anka
9. Prinsesse Line
10. Vakkre Siv

Hva synes dere, vakkre venner??

12 kommentarer:

 1. Serr??? Anna Anka? Vakkre Siv? Hva slags "hund" er dette da?

  SvarSlett
 2. Hahahaaa, morsomste bloggen ever! :-)

  SvarSlett
 3. Åååh, så koseli du liker blogen vår anonym! Blir så glaaad :)

  SvarSlett
 4. Å, herreguuuuuud! Er det sant? Skal dere få dere hund, Puddersokker? Åssen hund da? Chiwawa? Eller sånn søt liten nakenhund uten pels? Den trenger jo masse klær og stæsj for å ikke fryse (perfekt unskylning)! Hihi :) Synes det var sååå nydelig med Shanica Marielle jeg! *sukk* Jeg vil være med på hundestæsjshopping altså! Håper du får jennom viljen din! Jaaa :)

  SvarSlett
 5. Kom akurat på enda en god grunn til å få hund... Da MÅ du jo kjøpe ny veske og! Hurraaa :) Ja, til hund!

  SvarSlett
 6. åååååååååååååå.. så morro, Puddersokker!!! gleder meg til din Francesca(?... hihihi) skal leke med min vakre Michelle... Jeg syns du har valkt fine navn, jeg.. Å ikke bry deg om når noen sier noe annet!! Jeg ble ærta masse fordi jeg ville at hvalpen min skulle hete noe søtt.. Selv om ho skulle bli stor og sånn ..(jeg hadde ikke råd til chiwaua..:/.. så jeg adopterte en fra en kennel i Ukraina,vaksinert og alt..:)..tror det er puli og dobermannblanding)kanskje det hadde vært noe for dere også?? det er skikkelig snilt å hjelpe hunder som ikke har det bra, selv om de er langt unna norge.!!:)Det er skikklig moro å handle klær og sånt, men veske er ikke helt græia med min hund:/ akkorat det er litt trist! DET tenkte jeg ikke på at ikke gikk med så stor hund!!
  Så viss det er veskehund du ønsker deg mest av alt - ikke adopter!!
  Ønsker deg masse lykke til, kjære Puddersokker :) klemklemklem :*

  SvarSlett
 7. Hei Tammy, vilket navn har du valkt til hunden din da? Vet du hva, om du ikke har plass til hunden i veska di fins det sånne stilige sports triller du ka ha hunden i. Sååååå søte da! Også kan du jo henge masse stæsj på vognen. Åååååååååå så kult!

  Syns det er en vakker ting å hjelpe fattige hunder. Du er go' du :)

  Ha en nydelig helg alle venner :)

  SvarSlett
 8. Nå ser jeg jo at den heter Michelle. Såååå fint navn da!!

  SvarSlett
 9. VAKRE SKRIVES MED EN K!
  Er dere fullstendig blåst alle sammen?

  SvarSlett
 10. Hehehe, denne bloggen er artig. At ikke alle tar poenget får så være, det gjør den jo ekstra morsom.

  SvarSlett
 11. Hva med Bodil?

  Klem Bodil :-)

  SvarSlett
 12. Jeg har en dvergshitzu som heter Elizza. Den elsker pizza og ser ut som Eli hagens hår, så jeg har "bakt" det inn i navnet (tog du han). Jeg syns du skal kalle den akkurat det du vil jeg. Alle navnene var fine. Alle hunder har jo personlighet, så kanskje velg ett som hunden liker selv. Elizza likte godt navnet sitt. Jeg vet fordi vi konnekter på et eget plan liksom. Hun er liksom en del av meg...

  SvarSlett

Vaniljecrème-jentene elsker båder ris og ros!Men ikke si noe dumt om oss eller innlegget, da kan du heller lese en annen blogg kanskje.