mandag 4. april 2011

Gaver til mitt lille maison...

Nå er bursdagen min vel overstått. Den ble feiret i lag med mine vakkre veninder. På menyen sto det hjemme laget foje gras, hvit vin damped blå skjell og kup kaker til dessert (min favoritt!!). Mannen og barna ble stuet vekk på lofts stua og jeg hadde dekket det vakkreste bord med gammle hvite laken, mange engle vinger, driv ved og gammle ark revet ut av bøker. Vakkert! Skravla sto til sent på kveld over dampende talerkener, skinnet fra blafrende lys og fulle vinglass. Tusen takk for en nydelig kveld, kjære veninder. Og tusen takk for de vakkre gavene - dere vet vist hvordan dere skal glede meg <3


bilde ras av vakkre gaver:

noen ganger kan et skilt si mer enn tusen ord. Dette rørte virkelig noe i meg. Ble så glad. Skulle vært bilde av fire engler ikke to. Syns dette symboliserer vårt vennskap utrolig bra!


Også disse da!!! Får aldri nok av engle vinger. Aldri! skal henge de på kirkestakene av ny sølv jeg fikk, eller krusifikset over sengen eller kanskje på dør håndtakene....eller kanskje alle 4? Er så gøy å om møblere :)

Og tuuuusen takk for dagboken! Tenkte jeg skulle skriv ned alle mine drømmer hver morgen og alle mine ønsker hver kveld. Skal også skrive ned alle diktene mine i denne.

Etter en slik kveld og med sånne gaver føles det ikke så værst å ha bursdag, selv om man fyller xx. BEGYNNER Å BLI GAMMEL!!

uten venner
naken
ribbet
hudløs
uten berikelser
uten dessert
et fattig menneske
uelsket
usett

takk
takknemmelighet
gleden ved å dele
dere gjør meg rik
den rikeste


er så glad i dere, mine sukkererter!!!!

6 kommentarer:

 1. ØSJ! Så støgge gaver. Skulle vært brent!!

  SvarSlett
 2. sorry, men kan ikke tenke annet enn at det høres helt forjævlig ut å tilbringe en hel kveld sammen med dere. Håper vinen hjalp. Skål!

  SvarSlett
 3. Skulle likt å se det vakre bordet ditt, eller er alt bare jug/skryt?

  SvarSlett
 4. Hei dere!
  Må først si at jeg synes dere får så mange stygge tilbakemeldinger! Synes det er veldig trist å lese og må være leit for dere bak denne bloggen! Synes dere we flinke jeg, til tross for en skrivefeil her og der... Stå på jenter! Klem fra Bodil :-)

  SvarSlett
 5. Glemte jo å skrive det jeg egentlig skulle kommentere! For noen nydelige gaver!!! Skjønner at vennene dine kjenner deg godt ettersom du får en dagbok i gave... Du har jo presentert en del av de flotte diktene dine her på bloggen deres! (Fortsett med det)!!! Det må jo være den perfekte gave å gi en som deg?!? Føler nesten jeg kjenner deg jeg! Bodil :-)

  SvarSlett
 6. Ååååh, du er så gooood du Puddersokker! Er vi som skal takke for at du vill være venninnen vår! Og tusen millioner takk for en kjempekoslig kvell! Boret var så vakkert dekket og maten var bare himelsk! Mmmm, en uforglemelig kvell! Digger dere, jenntene mine <3

  SvarSlett

Vaniljecrème-jentene elsker båder ris og ros!Men ikke si noe dumt om oss eller innlegget, da kan du heller lese en annen blogg kanskje.