torsdag 28. april 2011

Hunde leker til Bodil Margrethe..


Har kjøpt masse stæsj til Bodil Margrethe, hurraaaaa!!!

Et rosa hunde bein hun kan gnage på. Hun klør så veldig i under bittet stakkar! Håper denne kan hjelpe litt. Kjøpte også en slags gomm hun skal sove med om nettene, men fant ingen fine bilder av den ellers skulle dere fått se. Den er jennomsiktig og settes på tennene i under kjeven og festes bak nakken med en slags stål tråd. Har heklet et slags for til stål tråden så den ble litt penere.

så kjøpte jeg denne boble jakken. Kjekk å ha når Bodil M. og jeg skal gå tur i fjæra og lete etter gratis vakkre ting til huset :) Gleder meg allerede! Tror Bodil gleder seg også - ser hun smiler der bak gommen og stål tråden, stakar vennen min!


Sist men ikke mindst kjøpte jeg denne søte hunde parykken! Klarte ikke å la vær jeg! Tenkte hun kunne få den som en slags premie fordi hun må bruke gomm. Dessuten sa jeg til mr Pudder at det er en lue som hun skal bruke på turene i fjæra. Da er det jo ikke helt bort kastede penger ;) hihi, mann folk er dumme!!

Store klemmer gra meg og Bodil'en miin

ps Bodil og jeg lurer på hvorfor dere ikke blogger eller kommenterer på mine inlegg? Håper det ikke er fordi jeg var så ærlig mht til inkognitensen? Det var bare en spøk altså, hihi....

4 kommentarer:

 1. Hei lille vakkre puddersokkerjenta mi!
  Gleder meg så inmari til å få treffe Bodil Margrethe, hun er jo bare sååå skjønn da! Fine leker og klær du har kjøpt til henne, hun ble vel gla kan jeg tenke meg? Kansje vi kan sees i kvell? Vi kan jo gå på løkka og leke litt... Liker hun å abbortere eller? Ta med hunnebeinet så kan vi kaste og Bodil hente! Jaaa! Så får vi litt trim å, thihihiii! Rinnger deg jeg! Klemmerogmangekosertilderebegge <3

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hvis det der er et hundebein, så har kjæresten min mange slike hundebein i sokkeskuffen sin. Har et hundebein selv jeg, som forandrer både fasong, størrelse og farge når det blir bitt litt i. :D Det går til og med an å få tak i regntrekk til hundebeinet hennes. Det har jeg på mitt innimellom, men det er ikke noe tess, for det blir vått både på innsiden og utsiden. Kanskje mest på innsiden og da er det jo like greit uten det domme regntrekket. Ja, kanskje best uten til å med. Uansett...lykke til med Bodil M. forresten. Og hvis hun blir lei av hundebeinet sitt, er det gøy for mennesker å leke med også. Kjærsten min leker mye med hundebeina hun har i skuffen sin. Jeg får aldri være med på det, men det er sikkert fordi hun synes det er litt flaut å innrømme at hun leker med gnageleker for hunder. Men, det må være god trening, for hun er alltid så rød i ansiktet og litt svett hver gang hun har vært inne på rommet og lekt med dem. :)

  SvarSlett
 4. Hei Baldrian <3

  Gjett om Bodil og jeg koser oss med hundebeinet! Vaniljecreme har også vært med på leken, kjempe koselig!

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett

Vaniljecrème-jentene elsker båder ris og ros!Men ikke si noe dumt om oss eller innlegget, da kan du heller lese en annen blogg kanskje.