onsdag 25. mai 2011

Fjern kontroller....


Fjern kontroller. Finnes det noe styggere? Ingen vet hvor de skal gjøre av dem, og alle syns dem er stygge. Men jeg har kommet på en plan som er kjempe lur for fjern kontroller. Jeg har brukt litt av vert for å få til dette. Noe har jeg hentet fra naturen, noe har jeg hentet fra kjellern. Mitt råd er alltid: ta det du har og bruk det på en ny måte! Da kan du få et spennenes og nytt hjem veldig ofte.
Først finner du frem et fint kakefat med lokk fra kjellern:


Ta av lokket og legg fjern kontollen på fatet


Legg friske syriner oppå fjern kontrollene og legg på lokket igjen. Voilla! så har du en flott måte å opp bevare fjern kontroller i huset ditt!
Du kan også bruke bjørk eller noen avskårne blomster til dette hvis du ikke har syriner i hagen. Eller så kan du stjele syriner hos naboen, thihihi:)


Er det ikke flott?
Hvis noen vil ha flere tips til hvordan dere kan gjøre hjemmet deres finere enn det er nå så kan dere sende meg en email på:
Jeg driver med interiør på litt hobbybasis, og er ofte intriørkonsulent for folk som jeg kjenner. Det er bare å spørre hvis det er noe dere lurer på! Jeg har blitt littav en ekspert etter vert, thihihi:)

Ha en nydelig nydelig dag alle der ute i den vakre verden!

KOOOOOOOOOOZ fra meg<3

8 kommentarer:

 1. Trudderudderantan..26. mai 2011 kl. 05:53

  Så gooo ide:) Tusen takk. Har irritert meg over de dingsene leeenge . Arrrgghh.
  Skulle ønske jeg var like kreativ.....hihi....spennende å stjele syrriner fra naboen da. Ha en go dag:):)

  SvarSlett
 2. Hei, ah for en god ide! Og tenk deg den liflige duften vær gang man skal bytte kanal. Lykke til med firmaet ditt. Tenk så mange stygge hjem som kan bli reddet fra en skjebne som stygg og misforstått. Tror det er med hus som med mennesker at innerst inne er vi alle vakre. Fint å ha en interiør konsulent når man har gått seg litt bort i interiør verdenen. Jeg tenkte jeg skulle dekke mine fjern kontroller med retro tapet. Og legge de i en fiske kasse jeg fant i fjæra. Kanskje jeg legger noen interiør blader og et pledd i kurven også. Hva tror du om det?

  SvarSlett
 3. Trudderudderantan26. mai 2011 kl. 16:00

  Ååååå jeg blir så fassinnert av dere kreative jenter. Godt en annen stakkar kan hente inspirrasjon og være litt kreativ i heimen. Bør jo ikke fortelle gubben at jeg bare koppierer......Gleder meg til nye interriør tips jenter. Digger dere :)

  SvarSlett
 4. Og vi digger deg trudderudderantan! Alltid koselig med nye fans. Følg med! Vi kommer til å legge ut masse nyttige og vakkre tips frem over. Jeg nevner feks i fleng: lag matchende himmelseng til deg og hunden din. Natta alle vakre der ute :)

  SvarSlett
 5. Vet dere jenter. Jeg liker så godt å lese bloggen deres. Er ikke så ofte innom, men blir i så godt humør av den. Storkoser meg med interiørtips og gøyale idéer. Har dere artige tips for baderommet, så tar jeg imot med takk! Jeg skulle overraske kjærsten for et par år siden, så jeg planta et tre i det ene hjørnet på badet. Orginalt tenkte jeg, men nå to år senere fant jeg friske skudd som skjøt opp fra listene langs veggen på kjøkkenet. Greit med litt grønt på kjøkkenet også, men det er greit at det ikke har vokst gjennom gulvet før det skal dekorere oppe. Synes ikke dere også?

  SvarSlett
 6. Dumme ting passer perfekt på min blogg <B <B <B

  SvarSlett
 7. I do believe all the ideas you've offered in your post. They're really convincing and can definitely work.
  Nonetheless, the posts are too brief for starters. May just you please prolong them a
  little from subsequent time? Thank you for the post.
  My web page : http://www.Daily-wet-tshirt.com

  SvarSlett
 8. I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

  I'm not very internet smart so I'm not 100% sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Many thanks
  My site - free teen porn

  SvarSlett

Vaniljecrème-jentene elsker båder ris og ros!Men ikke si noe dumt om oss eller innlegget, da kan du heller lese en annen blogg kanskje.