fredag 11. mars 2011

Rent og hvitt....

Elsker hvitt "elsk". Alle nyanser av hvitt er vakkert. Ben hvitt, egge hvitt, pudder hvitt, snø hvitt, melke hvitt.
Tenk å våkne opp i denne sengen med en duftende hvit rose ved sin side. Elsker å male alle møblene mine hvite. Blir så fiiiiint!

Ønsker alle en hvit g vakker helg!

11 kommentarer:

 1. Du glemte creme hvitt... Tihihihiiii :)

  SvarSlett
 2. Så deilig å ha deg tilbake Puddersokker, Vaniljecreme er ikke det samme uten deg!
  Så vakkert med hvite billder, det er en fryd i øyet, hihihi:) Litt dumt med den grønne veggen bak den fine senga da, den ødelegger litt. Skulle vært krem hvitt den og, hihihi!
  Zuperklemz til dere snuppeluper<3

  SvarSlett
 3. Jeg gir meg ikke! Dere bare tuller!!!!!!!!!! har gått gjennom bloggen og traff på et innlegg om en nabo og hennes utlagte tarm. Da forsto jeg at dere som står bak bare har det gøy. Jeg synes nemlig den ideen er veldig gøyal, og har vært innom den tanken sjøl! Dere må sjule ironien bedre. Men mose rundt ølboks er gøy da.... mose rundt eggene? De er jo hvite..det burde jo holdt liksom.. Lykke til. jeg skal følge dere. Go girls!

  SvarSlett
 4. Hei anonym! Jeg kjønner ikke helt hva du mener med at vi tuller?!? Gjør du narr av oss? Hmmmm...

  Puddersokker: Ååååh, skikkelige "drømmesegheltbortbilder"! Hvitt er bare nydeølig og så delikat da! Minner meg om engler, kanskje derfor vi liker fargen så godt! Jeg har hørt at ikke hvit er noen farge, men tror ikke at stemmer helt jeg. Det er jo så mange hvitfarger!

  Ha en finfin lørdag alle sammen! Både narrer og engler! Tihihiii :) Klem <3

  SvarSlett
 5. Hei! Nei, jeg håper det er tull og tøys og gjør ikke narr av dere. Hvis jeg tar helt feil og dette er seriøst er det jo bare helt utrolig at det går an.. Da sikter jeg til mye. Blant annet diktet til Grete om hennes utlagte tarm og mye mer.. Sorry hvis dette er seriøst, men det nekter jeg å tro! Jeg vil ikke være en nettmobber, så håper ikke dere oppfatter det slik...
  Go helg tilbake.

  SvarSlett
 6. Kjæreste anonym :)

  Skjønner ikke helt humoren din/hva du mener med det du skriver - men velkommen skal du være. Her er alle snille velkomne og du virker som en vakker sjel :)

  Ha en nydelig helg du også <3

  SvarSlett
 7. Vel, jo takk for det. Tror bare jeg ikke forstår denne bloggen.
  Jeg håper nemlig at dette er en tulleblogg, og om det er det kan dere selvfølgelig ikke røpe dere.
  Hvis dette er seriøst fra deres side synes jeg denne bloggen er forferdelig om dere mener at alt er så himla vakkert!
  Det høres ut som at jeg er en ulykkelig sjel, men det er jeg ikke. Jeg har det fint, men har ingen behov for å vise det til resten av verden. Hvorfor ikke? Jo fordi hva med alle de menneskene der ute som ikke har alt det normene sier vi skal ha for å oppnå høy livskvalitet? I min jobb som vernepleier snakker jeg ikke om hvor vakkert alt er i privatlivet mitt. Det hadde i såfall vært det samme som å tråkke på de som allerede sliter med mye! Dere burde være bevisste på at det er mange der ute som ikke har det så greit i livet. er dere så vakre sjeler dere utgir dere for å være, så ta hensyn til det! Bruk bloggen til å drøfte og diskutere viktige ting i livet i stede. Om Operah er helten så hjelper det lite å skrive en setning om at hun hjelper fattige barn i Afrika! Legg f.eks heller ut en link til hvor leserne kan bidra økonomisk for å hjelpe barn i nød og i sammenheng med dette fortelle litt mer utdypende om det viktige budskapet hun formidler. Slik dere skriver kaller jeg uklokt. Håper dere tar dette som konstruktiv kritikk, jenter?

  SvarSlett
 8. Kjære vernepleier, tror ikke du skal ta disse jentene på alvor....
  De bare tuller med deg:)
  Herlig blogg jenter, keep it up!
  Hilsen Gunn

  SvarSlett
 9. Her er et spontant dikt:

  Vakre venn
  Kom gjerne igjen
  Bli inspirert
  eller veldig sjarmert
  Bli med på ferden
  i vår vakre verden

  Det var bare det jeg ville si. Jeg er blitt inspirrert til å dikte av Puddersokker vet dere.
  Thihihi.

  SvarSlett
 10. åååååå jaaaaaa! Dikt!!! *elsk*

  Fikk lyst til å bli med på ferden selv jeg. Heldigveis har jeg bilett. På første klasse til og med <3

  SvarSlett
 11. Ok. takk og pris for tøys og tull.Tipper hun anonyme er en av dere, jenter ;) Stå på! men husk at inspirert skrives med en r og billett med to l. En blogg blir så mye bedre med færre skrivefeil...... over og ut med meg og lykke til!

  SvarSlett

Vaniljecrème-jentene elsker båder ris og ros!Men ikke si noe dumt om oss eller innlegget, da kan du heller lese en annen blogg kanskje.