mandag 14. mars 2011

Følg med, folkens...

...snart kommer flere tipps til hvordan gjøre stygge ting vakkrere!

Hint:(Ikke blonden som er stygg altså)... Hihiii :)

5 kommentarer:

 1. Åh, jeg HATER Biltema! Det er så styggt der! Kunne ønske ikke Biltama fantes, eller at de kanskje pyntet litt mer i hyllene sine. Det er jo bare menn som jobber der da, og sånn blir det der menn jobber. Hvis ikke de er homo og jobber i blomdsterbutikk da, hihihihih:)
  Gleder meg til å se hva du skal gjøre med blonden, den var så vakker!
  Nydlingen du altså, klemz!

  SvarSlett
 2. Åh, kjenner jeg må kaste opp når jeg ser den katalogen! Herr pudder sier det er mange jenter som jobber på Biltema nå, det må være stygge gutte jenter i så fall. Som ikke har estetiske sans over hode. Hadde klikket for meg om jeg hadde arbeider på et uvakkert sted! Hadde pakket inn hele temaet i blonde, mose og diigre englevinger. Og beiset hele dritten med driv ved farge. Kanskje det er det du skal gjøre med kattalogen, min vakkre?? Gleder meg til å se. Knuzeklemz :)

  SvarSlett
 3. Hei jenter :)

  har faktisk fått mye fint på Biltema nå. Har kjøpt lysestaker, lysslynge, dørknotter og masse annet fint der :)

  SvarSlett
 4. Haha, trodde du skulle pynte katalogen med blonden jeg da.

  SvarSlett
 5. Stygge gutte jenter? (guttejenter skal foresten være i ett ord, hvis du først insisterer på å bruke det) Så alle jenter som ikke liker blonder osv er stygge og ikke ordentlige jenter?! Skjønner godt at interiørblogger får pes hvis det er en sånn holdning som gjennomsyrer miljøet...

  SvarSlett

Vaniljecrème-jentene elsker båder ris og ros!Men ikke si noe dumt om oss eller innlegget, da kan du heller lese en annen blogg kanskje.