fredag 25. februar 2011

Prosjekt gitardrakt...

Som kjent så liker ikke vi creme jenter "fremmed legemer" som forstyrrer helhetsinntrykket i hjemmet vårt! Sånn som for eksempel den stygge leke gitaren til herr Krem... Han sier stadig at denne gitarren er det eneste som fortsatt minner om at det faktiske bor en mann i huset, men det er jeg selfølgelig ikke enig i! Så derfor har jeg begynt å hekle en gitardrakt, som gitarren kan bo i! Søt, ikke sant? Er jo ikke ferdig, men klarte ikke la være å hvise den til dere! Tror dere herr Krem blir glad? Håper det! Tihihiii :)





Ha en god helg alle kreative sjeler! <3

mandag 21. februar 2011

Skjebnen...




For et hyggelig bloggetreff i går snupper! Tenk at vi har fått med enda ei vakker, sprudlene og super jente på laget! Vil gjerne få ønske Tammy Tiger velkommen til vår vakkre verden! Håper du vil trives her hos oss Tammy!



Jeg tror faktisk det må være skjebnen som førte oss sammen. Vi er jo helt like alle fire! Som et firkløver... Skulle tro vi hadde kjent hverandre hele livet! Jaja, sånn kan det gå... Må være skjebnen! Vet at vi kommer til å få mange hyggelige og kreative stunder sammen! Gleder meg å kan nesten ikke vente med å sette til livs alle de vakkre planene våre! <3 Tihiiii :)




Ha en vakker dag alle vakkre! <3

søndag 20. februar 2011

Mose...








Hei kjære dere! I dag har jeg vært kreativ... Hadde en del mose igjen fra julen og med den har jeg virkeli fått pyntet opp her jemme! Har pakket inn eggene i mose og synes det er så koselig å åpne opp kjøleskape og se eggene stå der i ny drakt! Kommer nesten i vårstemning jeg! Også har jeg pakket inn de stygge ølboksene til Herr Krem i "naturens drakt". Her satt jeg også på en englevinge for lissom å gå i balanse med styggdommen inni boksen... Tihiiii <3 Han syntes det var litt rart til å begynne med, men tror det blir helt naturlig(!) for han å drikke øl av moseboks heretter! Dette skal jeg virkeli fortsette med! Kanskje noe for dere å jenter... Er så stykt inni kjøleskapet med disse ølboksene! Og som prikken på i'en har laget en liten m(r)ose dekorasjon! Det er søndag, det er sol og det er mooose! Trallallaaaaaaaa <3



Ha en nydelig og vakker dag, kjære dere! Sees i kveld snuppelupper! Blir jo som et lite bloggtreff det her! Gleder meg til å møte deg Tammy! Såååå spennene da!!! Kosiøretilderealle <3

Adgang for budt for SLEMMINGER.....

Ser vi får en del ufine komentarer fra ANONYME slemminger. Blir blandt annet an tydet at jeg ønsker meg en tiss til morsdagen og at stillebenet er jævlig. Unnskyld banningen, men det er jo ikke mine ord.

Blir skikkelig såret og lei meg. Det er som å sparke et rådyr som ligger nede.

Trøster meg med at jeg får så mye tiss jeg vil av mr pudder. Han elsker meg nemelig over alt på jord og syns jeg er den vakkreste skapningen på denne jord. Jeg mangler bare vingene, sier han.

Angående stillebenet så er vi fler som syns det er vakkert enn det er som syns det er stygt!

Vil bare si til dere jentene mine: Ikke gi opp! Forsett det vakkre arbeidet!




Åh! Så deilig å få sagt det! Nå skal jeg kun fokusere på vakkre og inspirerende ting reste av dagen,

Har laget en vakker gulerot kake som ligger og godgjør seg i ovnen. Duften brer seg i hele huset her. Den skal få stå på benken i hele dag. Bare se, ikke røre sier jeg bare. Hr pudder ligger og godgjør seg i sengen, nå skal jeg opp å vekke han, hihi )

Ønsker alle snille, søte, vakkre en velfortjent søndag!!

onsdag 16. februar 2011

Englevinger....





Har fått øynene opp for englevinger. Fant disse vakkre joggisene på nettet og ELSKER de! Tenker joggeturen flyr av sted med disse vakringene! Ønsker meg også englevinger til å ha på ryggen. Tenk å overaske Mr pudder på kjærstekvelden med disse! Så utrolig vakkert. Engler er så estiske, vakre og skjøre. Noe alle kvinner kan identifisere seg med og leve opp til.


Ønsker meg gavekort hos Mærthas engleskole til jul/bursdag (og kjøkkenmaskin, hihi). Da er det lurt å ha utstyret klart!

Kose dere, kosinger!!!!!! Vi engles!!

Vallentinesday i bilder...




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Herr Krem:
Jeg elsker deg ... slik duggen elsker blomstene; slik fuglene elsker solskinnet; slik krusningene elsker brisen. ♥

Mark Twain



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Inspirasjon...






NYYYT! <3

tirsdag 15. februar 2011

Endelig...


...jeg har fått et gevir!!! HURRAAA! Snileste Herr Krem ga meg et GEVIR på selveste Vallentinesday, jeg kunne ikke vært mer lykkelig! Jeg ble helt overveldet og har nå pyntet det slik jeg har drømt om og planlagt lenge inni hode mitt! Ble det ikke fiiint!?! Både bruksting jeg bruker til vanlig og noen vakkre ting jeg er glad i! Englevingene kommer altid til å følge meg tror jeg! Ellsker dem altså! <3



Ser foresten vi har fått en følger til jenter! Velkommen skal du være Tammy! Hvor det er hjerterom er det husrom! <3 Gooodklem til dere alle :))

fredag 11. februar 2011

Ha en vakker dag!


Ønsker dere God Morgen med et bilde av min vakre favoritt kjendis. Min Gudinne!



Nå er det eendelig fredag! Håper på mange vakre og minnerike turer i fjæra i helgen!

God helg mine deiligste venner og følgere!

torsdag 10. februar 2011

Morgenstund har gull (kaffe) i munn...



Ingenting er som å starte dagen med en god, deilig kopp svart kaffe! Gleder meg til å kunne gå ut på trappa om morgenen og nyte kaffetåren ute i deilig solskinn! Dagens kaffe måtte nytes innendørs (for kaldt på trappa, ikke noe solskinn), men koslig det og!

Kaffehilsen fra Kremtoppen <3>


Wallsticker

Har bestilt denne som jeg skal ha over tv'en...
Tror det kommer til å bli fint! Hva tror dere?



Tre små engler skal følge deg på livets vei
Den ene er Tro
Den andre er Håp
Den tredje er Kjærlighet




Ha en koslig dag! Hpåper englene er med dere!
Engleklem <3

Konkuranse... :)


Hei kjære bloggvenner!
Nå er det tid for konkuranse dere... Hurraaa!
(er dere spente nå??? det er jeg ihvertfall)



Enkelt og greit; hva er dette?



Den som svarer riktig, vinner den vakkre premien som er på bildet!
(det er lov å stemme flere ganger)! kom igjen folkens - Stemm!!! :)))


Lykke til kjære bloggefans! Thihiii <3

onsdag 9. februar 2011

Alla hjærtans dag.......

Fant dette romantiske bildet og ble inspirert til å minne dere alle sammen på at til helgen er det både Valentines Day og Morsdag. Kanskje vanker det noen overraskelser på oss. Vet hva jeg ønsker meg: et hint: den er hvit, glatt, og hard....

klem i øret <3

.....glamur............

Jeg har valgt å kalle dette rummet 'ROSA DRØMMER'. Er det ikke vakkert og gjennomført? Vi skal jo pusse opp rommet til minste jenta, og jeg tenker meg noe sånt som det her. Tenk så deilig å ha litt glamur i huset, det blir nesten som på TV! Dette ligner litt på det soverommet Jennifer Aniston designet for Oprah den gangen. Jeg synes Jen er så flink, og det var så leit at det ikke ble hun og Brad!!!Tenk så vakkre barn de hadde fått!Nå lurer jeg på om hun kommer til å få barn noen sinne, hun blir jo eldre å eldre og til slutt er hun ikke så pen lenger heller. Det er trist men sant.


Her er et nytt tips til dem som vil få et mye finere rom en det de har.
Det er mange stygge stoler, men her kommer hjelpen:
Trekk stolen med blonder og et stoff du har sydd sånn at det passer fint til stolen.

I dag skal jeg og Herr Vaniljesukker på Afrikansk Dans Kurs. Det blir spennende, thihihi! Ønsk oss lykke til!

KNUSEKLEMZ <3

mandag 7. februar 2011

På ønskelista akurat nå...


Ekte zinkhus fra Walter



Pudderrosa Toliks


Gevir på drivved til å henge smykker på (eller annet fint)



Marthas englebok


(Håper herr Krem leser dette)...

Dagens sitat...



Life is like a box of chocolates...
You never know what you're gonna get! <3

søndag 6. februar 2011

En lengsel etter vår....

Gikk tur i fjæra i dag...kjenner hele kroppe verke etter lys og varme...*lengter*. Fant denne vakre sivet. Var mengder av det langs vannkanten. Noen ideer til hva jeg kan bruke de til?
Har tenkt litt på:

Vertinnegave
Smykke
borddekorasjon
stilleben med annet fra naturen
flette kurv eller krans

Flere ideer, mine gode feer?

Lille siv
så skjør og fjern
lengter du
til vann og tjern
kjenner lengsel
vet hva det er
vit jeg ser DEG
slik du er

Nyt søndagen, jenter. Snart er den omme...

klemogkosogaltgodt

ps ser vi har fått nye følgere. Velkommen til dere *smiler*

Vakkert stilleben...




Har lyst å vise dere hva jeg har laget i dag! Et vakkert stilleben til ære for min kjære Herr Krem! (I bakgrunnen skimtes den hjemmelagde kaken jeg har baka i dag)! Han syntes det var sååå fint og koselig! :))) *gladihjertemitt* :)) Det er jo snart Valentines Day så da passet det jo så fint med et hjerte! Her har jeg blandet gammelt og nytt, friskt og vissent! (Var ikke det lurt, dere?) Det rosa kubelyset har det største krembarnet laget av gamle stærinrester! Her går ingenting til spille... Ha en nydelig kveld, kjære bloggevenner! Kosikos <3

lørdag 5. februar 2011

Ta naturen inn...




Hei igjen dere!
I dag skal jeg komme med et tips til dere! :) Jeg var i byen i stad og da så jeg disse vakkre greinene, klarte jo ikke å gå fra de så måtte kjøpe med noen hjem! Synes dete r sååå fint å kunne bringe det naturen har å by på inn i varmen! :) Bare se hva jeg gjorde med de... Er det ikke nyyydelig eller?
Satt på et par englevinger og pyntet med noen fjær. Mer skulle ikke til! Fjærene sitter løst men jeg ba barna om å ikke springe eller leke foran de, så da går det vel greit! Hihi :) Hva synes dere? (Hadde ikke strøm på kamera så tatt med mobilen...). Tudeluuuuu <3

fredag 4. februar 2011

Inspirasjon til vakkre barnerom:)

Er ikke dette nydelig sagt jenter? Det err en liten skrivefeil der, men det gjør det jo bare litt mer personlig, thihihi:)
Sarah Jessica Parker er mitt største idol, ja ved siden av Oprah såklart. Jeg har jo en autograf fra Sarah, jeg sto i kø i tre timer da jeg var i LA for å få den. Det var den beste opplevelsen i hele mitt liv! De kjente sier alltid så mye klokt, jeg tror de har sett så mye av livet at de blir veldig sånn smarte på en måte.
Jeg vil ha en sånn seng som Sarah har kjøpt til tvillingene sine, se på den sengen her:

Er den ikke søt? Sarah har tvillinger med han Matt Broderics vet dere, han pene fra 'Skulk med stil'. Tenk å lagt de søte små i en sånn seng dere, det hadde vært himmelsk (hihihi).
Jeg har begynt å renske skikkelig opp på barnerommene hos oss. Her er noen tips:

1: Rydd bort sånne stygge leker, som feks Byggemester-Bob og sånn, det ødelegger inntrykket.
2. Mal veggene og møblene hvite eller veldig lyse i fargen (feks lys lys beige)
3. Ha noen fokus møbler midt i rommet, som denne sengen
4. Skriv vakkre sitater på veggen. Dere kan godt låne det sitatet over her av meg:)
5. Ikke vær redd for å bruke gamle ting kjøpt på loppemarked, det er fint å
mikse nye og gamle ting i et rom!

Lykke til med omgjøringen, bruk disse tipsene til å få et mye finere rom enn det du har!

God helg til alle bloggerne og til vaniljekremjentene!

Klemz!


torsdag 3. februar 2011

Sorger og gleder går hånd i hånd...

Er så glad for at vi har begynt på denne bloggingen. Har gått med et smil om hjertet i hele dag. Det skjer så mye trist og leit rundt i verden. Skal virkelig bruke denne bloggen til å spre medmenneskelighet og inspirasjon.. I dag fikk jeg vite at min nabo må leve med utlagt tarm resten av livet. Sånt treffer en midt i hjertet og det er lett å gi opp. (Håper du ikke føler deg utlevert Grethe).Skal virkelig prøve å fokusere på positive ting i livet når jeg blogger - men skal dedikere dette inlegget til min nabo, la oss kalle henne T. Har skrevet et dikt:

Som å ligge i en vugge
nær morens vakre barm
slik ligger jeg og hviler
i din utlagte tarm

Om man velger å se det vakre i ting - kan alt være vakkert. La din kropp være ditt tempel!

PudderSokker <3

What a beautiful day...



Er bare innom for å ønske alle mine bloggevenner en nyyydelig dag! :) Husk: Lev hver dag som det skulle være den siste! Selv skal jeg ut i det blå i dag
og håper å finne mange skatter ute i naturen! Gleder meg! :)

Vi blogges! :)

onsdag 2. februar 2011

Rekved

Rekved er vakkert. Tenk så heldige vi er som kan sanke slike naturskatter i fjæra helt gratis <3
Ideer til hva du kan bruke rekved til:

Vakre bord dekorasjoner
Smykker (må være små trestykker)
Vertinnegaver!
Juledekorasjoner
Andre dekorasjoner
Vakre ting
Lage et vakkert stilleben

Ønsker alle en vakker dag:)



Første innlegg!

Vi velger å starte bloggen med dette nydelige bildet av en Hortensie:)
Som en blomsterknopp som sprer sine kronblader ut, skal også vi nå spre glede og vakker stemning ut over internettet.
Tips til stell av Hortensie:
Masse kjærlighet og vakkre ord.
Tålmodighet er en dyd.
Masse deilig friskt vann hele sommeren.(åååh vi gleder oss til sommeren)

Håper dette var til hjelp, legg gjerne igjen kommentar.