søndag 6. februar 2011

Vakkert stilleben...




Har lyst å vise dere hva jeg har laget i dag! Et vakkert stilleben til ære for min kjære Herr Krem! (I bakgrunnen skimtes den hjemmelagde kaken jeg har baka i dag)! Han syntes det var sååå fint og koselig! :))) *gladihjertemitt* :)) Det er jo snart Valentines Day så da passet det jo så fint med et hjerte! Her har jeg blandet gammelt og nytt, friskt og vissent! (Var ikke det lurt, dere?) Det rosa kubelyset har det største krembarnet laget av gamle stærinrester! Her går ingenting til spille... Ha en nydelig kveld, kjære bloggevenner! Kosikos <3

2 kommentarer:

  1. PS! Krembarnet hadde lyst å hete fløteskum, så da heter hun det heretter... <3

    SvarSlett
  2. åh, elsker den dristige kombinasjonen! KOntrasten mellom dødt - levende er nyydelig!Tenker Herr krem ble glad! Deilig med hjemmebakt da! Du rekker liksom over alt du creme de la creme, hihi! Rakk bare å lage hjemmelagede kjøttkaker i dag - har tatt bilder men sparer de til senere.:) Og søøte fløteskum da! er det en vordende blogger vi kan se?

    Ha en fortsatt yydelig søndag, dere <3

    SvarSlett

Vaniljecrème-jentene elsker båder ris og ros!Men ikke si noe dumt om oss eller innlegget, da kan du heller lese en annen blogg kanskje.