onsdag 16. februar 2011

Vallentinesday i bilder...




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Herr Krem:
Jeg elsker deg ... slik duggen elsker blomstene; slik fuglene elsker solskinnet; slik krusningene elsker brisen. ♥

Mark Twain



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2 kommentarer:

  1. Herr Krem er så heldig som har deg altså, du er bare kjempesøt!Tenk at du lavde rosa egg til han på vallentins da, så flink og snill du er:)
    Jeg blir så sur når alle skal disse på Vallentins, for det er jo kjempefint når vi vil feire kjærligheten!Alle som ikke vil kan jo bare la vær liksom, og dem som ikke har mann eller kjærste kan jo bare finne på noe annet.Det er jo ikke vår feil at de ikke klarer å finne noen?
    Det er jo sånn Vallentins som Anna Anka ville gjort appororpo det siste innlegget som jeg ikke rakk og kommentere.Helt enig med deg puddersokker, nå syns jeg media har mobba Anna Anka nok!Stakar, hun er jo bare en vanlig dame lissom - som lever midt i rampelyset.Det må være kjempevanskelig!Det er nok ikke lett å være henne, og nå blir hun snart gammel også.Da blir hun ikke så pen lenger.Det blir fært for henne.
    Klemz til dere nydligengene<3

    SvarSlett
  2. Heldige herr Krem!!! Kjenner jeg smelter helt her jeg sitter!!

    Tek å få rosa egg og dikt! Nydelige stille ben hadde du lagd til han også! Du er så gooooo! Håper han var like snill mot deg da! Jeg fikk ikke kjøkkenmaskinen jeg ønsket meg, men en stygg tegning og et kort. Snakk om nedtur! Krysser fingrene mine for bursdagen min i mars!!!TVITVITVI!!
    '
    klem til dere, skjønne!

    SvarSlett

Vaniljecrème-jentene elsker båder ris og ros!Men ikke si noe dumt om oss eller innlegget, da kan du heller lese en annen blogg kanskje.